Samstag, 24. April 2021

zase pandemia!

 S Som Júlia Verná. Náplň môjho života je práca. Intenzívna, tvorivá, zodpovedná práca. Pornopráca. Som výkonná, aj preto, že sa nemám príliš obávať konkurencie. Dokiaľ cirkve neuznajú ženy ako kňazov, zostáva pre nás len byť kňazkami alebo kňažnami. Celkom ako hovoril už dávno Aristofanes: prostitutka, nevěstka

  • Ξανθίας: κἀμέ γ᾽ ἡ πόρνη χθὲς εἰσελθόντα τῆς μεσημβρίας, ὅτι κελητίσαι 'κέλευον, ὀξυθυμηθεῖσά μοι ἤρετ᾽ εἰ τὴν Ἱππίου καθίσταμαι τυραννίδα – Včera, když jsem kolem poledního přišel za děvkou a řekl jí, ať si na mně zarajtuje, rozčílila se a zeptala se mě, jestli snad chci obnovit Hippiásovu tyrannidu[1]


Vraj sme neviestky, kňažky, ktoré slúžili v chrámoch. Dnes okrem tmavých priechodov máme často k dispozícii aj dobre zariadené salóny, ateliery ako každý schopný kreatívny človek. Tak môžeme úspešne pracovať. tvoriť, bez ohľadu na vonkajšie nepriaznive rušiace vplyvy.


Ako naznačuje aj moje meno pochádzam zo starého známeho rodu úspešných spisovateľov. Neotrasne pokračujem v tomto privilégiu. Štandartu písania držím pyšne vysoko nad hlavou vztýčenú a neochvejme kráčam v čele svojich kolegýň a kolegov neochvejne vpred, za víziou krásneho a spravodlivého zajtrajšku. Svojej línii, svojim klientom som verná Júlia.


SAMOZREJME nie som len tvorivá umelkyňa. Snažím sa byť aj v tom najťažšom odbore byť úspešná. Chcem sláviť úspechy, mať pozitívnu bilanciu, ako sa musí snažiť každý úspešný predavač, obchodník, podnikateľ. Môj tovar je slovo. Môj tovar je mäso. Tieto suroviny surovo podliehajú času, ktorý svojím nechutným žltým nahnitým zubom neúprosne hlodá.

Ty si Aristo myslíš, že keď tu mozgy vymývaš, že ja to budem upratovať? 


A teraz mi pandémia podrazila nohy - ako ich zase? Da capo al fine, capo!


3 Kommentare:

Smile

  Nichts zum Lachen! Halte aus, bemühe dich, Lieber, wir kommen in den Zirkus. Milacik, namahaj sa trochu, zobberu nas vystupdovat o cirkusu!

tlustjoch2.blogspot.com